vineri, 27 mai 2016

Despre iherb si ofertele lui


Buna, fetelor!

M-am gandit sa scriu azi pe blog un articol despre site-ul iherb.com. Planuiesc o comanda pe care o aman cu fiecare zi si cu fiecare zi descopar ca iherb are oferte mai bune ca cele din ziua precedenta. :)))

Ce gasiti aici? Pai, de toate: cosmetice, suplimente alimentare, vitamine, produse de curatenie, produse pentru animale, ceaiuri, etc. Gasiti multe brand-uri care nu se gasesc in magazinele fizice din Romania sau pe alt site, fie el si din afara, iar daca se gasesc au de obicei preturi mai mari.

Cum comandati? Foarte simplu; dupa ce ati cotrobait prin tot site-ul si ati reusit sa va abtineti (cu greu, stiu :))) ), puneti in cos niscaiva produse, purcedeti sa va alegeti modalitatea de plata dorita.  
Va recomand sa verificati si sectiunile din partea de sus a site-ului, sunt fooooarrrrtte tentante; cum ar fi: daily deal (ofertele zilei, v-ati fi asteptat? :))), valabile in ziua respectiva  ), try&save (produse la preturi mici din care va puteti alege unul singur la fiecare comanda) si super specials (ofertele curente pe site, valabile mai multe zile).

Cum platiti? Cu card sau cu PayPal. Despre a doua varianta nu stiu sa va spun prea multe, deoarece n-o folosesc pe nici un site (inca :))) ). Dar cu cardul e foarte simplu, nici nu simti cand iti pleaca banii din cont :))). Dragut este faptul ca pe iherb puteti vedea preturile produselor in lei, ca sa stiti exact ce si cum. 

Aveti la dispozitie trei modalitati de transport:

DHL - este vorba de faimoasa firma de curierat. Pretul sau este in functie de greutatea coletului (nu trebuie sa depaseasca totusi 68 kg), iar cand il primiti o sa platiti si alte taxe ("Duties and Taxes may be collected at delivery"). Produsele ajung direct la voi acasa, destul de repede, vi se da si un tracking number, iar coletul este asigurat.

Airmail - adica transportul prin intermediul postei, deci nu vei primi produsele acasa, trebuie sa mergi la Oficiul postal de care aparti ca sa le ridici.  Are costul cel mai mic (5$) insa coletul nu trebuie sa cantareasca mai mult de 1,814 gr (4 lbs) si nici sa depaseasca valoarea de 80$. Nu are tracking number, ajunge destul de greu (desi nu e obligatoriu lucrul asta), iar daca se pierde pe drum, aleluia! Cu toate astea am vazut ca fetele prefera acest tip de transport si rare sunt cazurile in care coletele n-au mai ajuns.
Eu am plasat vreo 5-6 comenzi pe iherb pana acuma si de fiecare data am ales airmail. Am avut norocul si nu mi s-a pierdut nici un colet, ba mai mult, au ajuns cam intr-o luna de fiecare data.

UPS - la fel de faimoasa ca si prima, tot firma de curierat. Iar conditiile sunt cam aceleasi ca la DHL; am inteles ca ar fi o diferenta intre taxele percepute la livrare, insa nu stiu sa va spun sigur.

Daca sunteti la prima comanda pe acest site puteti beneficia de o reducere de 5$ pentru o comanda pana in 40$ sau o reducere de 10$ daca depasiti aceasta suma. Tot ce trebuie sa faceti este sa introduceti un cod in pagina de checkout, eu va las codul meu, ZUH967.

Pana la sfarsitul lunii, puteti beneficia de o reducere de 10% pentru intreaga comanda, daca adaugati codul WEMAY30.

De asemenea, daca sunteti la prima comanda, puteti folosi ambele coduri de mai sus. Mergeti pe pagina cosului de cumparaturi, iar sub produsele comandate, in stanga jos veti gasi o casuta (Apply Rewards Code or Promo Code), introduceti acolo unul din coduri, apasati apply, si veti observa in dreapta, imediat sub produsele comandate rubrica "savings", iar acolo apare reducerea.  Reveniti la rubrica de reward code din stanga, unde v-a aparut o noua casuta, introduceti si al doilea cod, apasati apply si voila!
Indiferent de ordinea in care introduceti codurile, codul meu de reducere se va aplica primul, iar la totalul rezultat se va aplica cel de 10% care este valabil pana pe 30 mai.

 ***puteti mari poza dand click pe ea***

O alta chestie interesanta este faptul ca la fiecare comanda primiti credit de loialitate, reprezentand 10% din valoarea comenzii (fara taxele de transport). Creditul de loialitate il puteti utiliza la o comanda viitoare si este valabil 60 de zile.

 Si acuma sa va vorbesc despre cateva dintre ofertele existente in momentul asta pe site, si anume cele care ma tenteaza pe mine si mi se par ok.

Set pensule Real Techniques
http://ro.iherb.com/real-techniques-by-samantha-chapman-your-eyes-enhanced-eyelining-set-4-exclusive-brushes-pouch/64143?rcode=zuh967

Setul contine 4 pensule pentru ochi si un portofel dragut in care le puteti depozita. Are o reducere de 50% si costa doar 9,99%, adica aproximativ 40 lei. Le gasiti AICI. Grabiti-va, oferta este valabila doar azi.

Set mini pensule Madre Labs

http://ro.iherb.com/madre-labs-madre-labs-five-piece-cosmetic-mini-brush-set/67919?rcode=zuh967

Un set tocmai bun pentru poseta, mai ales ca vine si el impreuna cu un portfard dragut. Eu am folosit acum multi ani o pensula pentru pudra de la Madre Labs care mi-a placut maxim si dupa care si acum plang (am uitat-o intr-o toaleta publica). Setul acesta il gasiti in sectiunea Try&Save si il puteti cumpara cu o reducere de 80%, costa aproximativ 4 lei. Il gasiti AICI. Asa cum v-am spus mai sus, puteti benefica de reducerile din rubrica Try&Save daca va alegeti un singur produs pe comanda.

Pana pe 1 iunie gasiti produsele Himalaya la 20% reducere AICI. Mie imi plac foarte mult produsele lor, am folosit multe dintre suplimentele lor, insa de curand am descoperit si cosmeticele. Cel mai mult imi place faptul ca Himalaya nu isi testeaza produsele pe animale.

Sper sa gasiti util articolul meu, iar daca aveti intrebari lasati-le in casuta cu comentarii si eu va voi raspunde cat de repede pot.
Acum fug sa plasez o comanda, pensulele alea de la Real Techniques ma striga energic. :)))

V-am pupat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va multumesc pentru comentarii, pupici.