marți, 10 martie 2015

Postare sentimentala :D

Sursa foto AICI

Azi aveam de gand sa va scriu despre cu totul alt subiect. Insa bantuind pe Facebook, am dat peste un articol. Click AICI pentru a-l citi.

 Sursa foto AICI

Fiecare copil, ca e mare sau ca-i mic, trebuie sa citeasca randurile astea. Desi probabil nu le va intelege...sau le va intelege, dar nu deplin...si lucrul asta nu e de invinuit. A nu intelege lucrurile astea este una din atributiile fiilor si-a fiicelor. Abia cand la randul tau devii parinte, pricepi cu adevarat....si cand o faci, doare...doare pentru ca ai cauzat atatea cazne si doare pentru c-ai realizat atat de tarziu. Insa niciodata nu-i timpul pierdut...imbratisati-va mamele cat inca le mai aveti aproape, sunati-le, ascultati-le.....chiar daca ele vorbesc prostii si "mama, nu mai e ca pe vremea ta". Sa nu aveti surpriza ca intr-o zi cand o sunati pe mama (pentru ca, nu-i asa, noi avem treaba si viata si familia noastra si n-avem timp s-o tot vizitam pe mama sau sa formam un amarat de numar de telefon)....cand va invredniciti totusi sa vedeti care mai e viata ei, poate ea nu va va mai raspunde.

Ma ia groaza cand ma gandesc c-o sa vina vremea cand la intrebarea "mama, cum se face cozonacul?" n-o sa-mi mai raspunda nimeni....sau cand fiica mea o sa alerge cu o carte in mana, iar mama n-o sa-i mai poata citi.

V-am pupat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va multumesc pentru comentarii, pupici.