joi, 8 ianuarie 2015

Laptele demachiant pentru fata si ochi Byphasse


Buna, fetelor!

Ati vazut acest demachiant in ultima postare din rubrica rutina mea de ingrijire a tenului; si de atunci il tot folosesc. La inceput nu prea mi-a placut, ma ustura fata de la el, dar in prezent ne intelegem bine si am de gand sa-l folosesc pana la ultima picatura. :D Mie in general nu-mi place sa irosesc lucrurile.

Desi n-am avut o experienta placuta cu produsele Byphasse in trecut (ma refer la demachiantul de ochi), l-am cumparat pe acesta fiind atrasa de raportul cantitate/pret si de modalitatea de dozare. Am platit aproximativ 15 lei pe 500 ml intr-un supermachet Auchan.

La inceput il foloseam impreuna cu un alt demachiant, prima tura o realizam cu acesta, a doua cu un altul, pentru ca efectiv imi lua fata foc de la el. N-am elucidat misterul, nu stiu de ce pana acum vreo luna pateam asa si acum este totul ok. Bine, nici nu m-am dat peste cap sa aflu, am alte lucruri de facut :p , m-am multumit doar cu faptul ca nu trebuie sa-l arunc si ca-l pot folosi in continuare, exclusiv. :D


Se lauda a fi un produs fara coloranti, ce contine vitamina E si provitamina B5, destinat tuturor tipurilor de ten si, bineinteles, este testat dermatologic. ( :))) ). Permiteti-mi sa nu cad in plasa acestor cuvinte menite doar sa atraga si care nu inseamna neaparat ceva.


A avut si-o eticheta aplicata cu descrierea in limba romana, insa ea nu mai exista; dar sigur veti intelege din fotografia de mai sus.
Eu aplic demachiantul doar pe fata (pe ochi n-am incercat din simplul motiv ca nu mai suport crema in ochi :D), in doua randuri, folosind dischetele de bumbac. De obicei, nu am foarte mult fond de ten+pudra si este suficient asa. Apoi, neaparat ma spal pe fata. Nu-mi usuca fata si este un produs spornic.


Imi place foarte mult pompita, nici nu e nevoie sa ridic sticla de pe dulap, doar pun discheta si apas. Folosesc aproximativ 3-4 pompite pentru fiecare tura de demachiat.


Ca sa fie treaba-treaba, va pun si-o fotografie cu ingredientele demachiantului; eu am identificat cateva "nasoale" pe la sfarsitul listei, insa oricum produsul nu sta prea mult pe fata.

Observati in fotografii faptul ca demachiantul expira in ianuarie 2017 - in cazul in care nu-l desfaceti - iar daca o faceti, trebuie folosit in termen de 6 luni. Eu il am de aproape 12 luni, dar sincer nu-mi fac probleme, il voi folosi pana cand se termina, oricum mai are cam un sfert. M-am machiat foarte rar, de aceea s-a consumat asa putin.

Per total, e un produs ok, merita incercat atunci cand nu dorim sau nu avem sa dam multi bani pe un demachiant. Daca-l mai cumpar? Cred ca nu, piata e foarte bogata in oferte care ma asteapta. :D

Voi ati incercat laptele demachiant Byphasse? Va place?

V-am pupat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va multumesc pentru comentarii, pupici.